• Hair fibers 25 gram
  Hair fibers<br />25 gram
  € 16,75
  Statisch geladen hairfibers, keratine haarvezels, hechten zich perfect en onzichtbaar aan uw haar. Ideaal om snel uw dunnere plekken op uw hoofd, terugtrekkende haarlijn of uw dunne haar te camoufleren. Ook geschikt voor het camoufleren van de uitgroei door verven en haarextensions. Met behulp van de Hair4Hair applicator, een opzetstukje, is het aanbrengen van de fibers gemakkelijker, preciezer en gelijkmatiger. Het resultaat is nog natuurlijker! 


   

  Stuksprijs per één: € 16,75 Stuksprijs per twee: € 14,75 Stuksprijs per drie of meer: € 13,25

  Haarkleur
  Haarkleur
 • Hair fiber applicator
  Hair fiber applicator
  € 14,80
  De Hair4Hair Hairfiber applicator is een universele verstuiver voor losse haarvezels. Het is een handig opzetstuk dat het aanbrengen van de keratine haarvezels gemakkelijker, preciezer en gelijkmatiger maakt. Het resultaat is nog natuurlijker! De kunststof applicator is zwart en gaat lang mee.
   
 • Pelo Baum Haargroei Shampoo 150 ml
  Pelo Baum Haargroei Shampoo 150 ml
  € 38,00
  Pelo Baum shampoo stopt haaruitval en zorgt voor dikker, voller en glanzender haar. Stimuleert meer haargroei in combinatie met Pelo Baum Solution. Voor het beste resultaat drie tot vier keer per week uw haar met deze shampoo wassen en Pelo Baum Conditioner aanbrengen, paar minuten inmasseren en uitspoelen. Tweemaal per dag de Pelo Baum Solutionspray gebruiken net zo lang totdat u tevreden bent. Gemiddeld duurt dit vier tot zes maanden.

  Stuksprijs per één: € 38,00 Stuksprijs per twee: € 36,00 Stuksprijs per drie of meer: € 32,00

   
 • Pelo Baum Conditioner, 150 ml
  Pelo Baum Conditioner, 150 ml
  € 38,00
  Intensieve voeding van haar en hoofdhuid, stopt haaruitval en bevordert haargroei. Deze voeding is een vereiste om uitdroging van de hoofdhuid en het haar te voorkomen. Ook geschikt bij hoofdhuidproblemen, roos, beschadigd en droog haar.

  Zie www.prohaarzorg.nl of www.selancare.nl voor meer informatie over de innovatieve producten Pelo Baum van Caregen, Zuid-Korea.

  Stuksprijs per één: € 38,00 Stuksprijs per twee: € 36,00 Stuksprijs per drie of meer: € 32,00

   
 • Pelo Baum Haargroei Solution, 60 ml
  Pelo Baum Haargroei Solution, 60 ml
  € 62,00
  Gebaseerd op stamcel- en nanotechnologie. De hoge concentratie van bio-actieve peptides en andere groeifactoren stoppen haaruitval, remmen de opname van het DHT hormoon, stimuleren haargroei en verbeteren de kwaliteit van het aanwezig haar en de hoofdhuid. Tweemaal daags gebruiken en minimaal 3 uur laten inwerken.

  Zie www.prohaarzorg.nl of www.selancare.nl voor meer informatie over de innovatieve producten Pelo Baum van Caregen Zuid-Korea..

  Stuksprijs per één: € 62,00 Stuksprijs per twee: € 59,00 Stuksprijs per drie of meer: € 55,00

   

Direct vol haar, direct resultaat!

Pelo Baum Set Haargroeiproducten
Aanbieding
Pelo Baum Set Haargroeiproducten
€ 119.00
 
Set van drie Pelo Baum producten. Haagroeishampoo, Conditioner en Haargroei Solution.
Hair4Hair hair fibers is het middel om uw dun wordende haren binnen enkele seconden een vol en gezond uiterlijk te geven.
Deze cosmetische haarverdikker is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Eigenlijk een soort volumepoeder of haarpoeder voor elke gewenste haarkleur.
De haarvezels hechten aan het haar en de hoofdhuid is niet meer zichtbaar. Niemand ziet de haarvezels. De perfecte manier om dunnere plekken te camoufleren!
 
Een jonger uiterlijk en meer zelfvertrouwen in slechts enkele seconden!
Foto